Ssangyong Craiova - Pagina principala

Tivoli X150

NĂSCUT PENTRU A CONDUCE

Cu un design elegant și echipat cu nenumărate soluții tehnice de ultimă oră, Tivoli X150 este născut pentru a conduce.

Design

Siluetă

ÎN AVANGARDA STILULUI

Cu stilul său hotărât și plin de caracter, Tivoli radiază excelență și rafinament, detașându-se din pluton. Designul Tivoli a fost inspirat de arhitectura urbană modernă și de liniile ondulate ale naturii. Datorită acestora, Tivoli atrage atenția, trezind sentimente hotărâte în privitor. Îndrăgostiți-vă de elanul tineresc și stilul dinamic, elegant și hotărât al modelului Tivoli!

Detalii

Armonie și dinamism

Noul Tivoli X150 este deosebit de bine echipat chiar și în varianta standard, iar dacă doriți să fie într-adevăr unic, aveți la dispoziție o gamă largă de opțiuni pentru creșterea confortului și plăcerii la volan.

Faruri cu proiector

Faruri cu proiector

Proiectoare de ceață cu LED

Proiectoare de ceață cu LED

Ornament negru lucios pe stâlpul A

Ornament negru lucios pe stâlpul A

Lămpi spate cu LED

Lămpi spate cu LED

Bare amarare negre cu aspect sportiv

Bare amarare negre cu aspect sportiv

Funcție de blocare automată a ușilor

Funcție de blocare automată a ușilor

Grilă radiator cu finisaj superlucios

Grilă radiator cu finisaj superlucios

Oglinzi retrovizoare exterioare acționate electric

Oglinzi retrovizoare exterioare acționate electric

Interior

ECHIPARE CUPRINZĂTOARE

DETALII BINE GÂNDITE, CONVINGĂTOARE.

Scaunele sunt tapițate cu materiale moi, atent selectate, de calitate, cu modele de cusături elegante, exclusiviste. Exteriorul în sine oferă șoferului o senzație de sportivitate. Tapițeriile de scaune Tivoli contribuie la atmosfera unică a spațiului interior.

Echiparea generoasă a spațiului interior este completată de volanul sport ergonomic dotat cu încălzire, în forma literei „D”, care asigură o priză optimă.

carousel
carousel

Soluții practice

Smart SUV

Soluțiile de confort bine gândite aplicate în habitaclu contribuie la plăcerea completă oferită de conducerea Tivoli. Dispozitivele mobile pot fi conectate cu ușurință la ecranul de până la 9”.

audio

MP3 audio

Unitate multimedia Smart Audio cu ecran de 8” cu cameră video retrovizoare

Unitate multimedia Smart Audio cu ecran de 8” cu cameră video retrovizoare

Unitate de navigație cu ecran de 9” cu cameră video retrovizoare

Unitate de navigație cu ecran de 9” cu cameră video retrovizoare

Panou de instrumente cu ecran TFT-LCD color de 10,25”

Panou de instrumente cu ecran TFT-LCD color de 10,25”

CONFORT

CONFORTABIL ÎN ORICE SITUAȚIE

Tivoli cuprinde o serie de soluții menite să transforme orice călătorie în plăcere pură. Scaune față cu încălzire, scaun șofer cu ventilație în două trepte, scaune spate deosebit de confortabile datorită înclinării la 27,5°, sistemul automat de climatizare cu două zone cu senzor de temperatură și afișaj digital – datorită acestor elemente nu veți mai dori să coborâți din noul dumneavoastră Tivoli!

carousel

Funcționalitate

COMPARTIMENTE DE DEPOZITARE LA ÎNDEMÂNĂ

ÎNTOTDEAUNA ORDINE ÎN HABITACLU

În Tivoli veți găsi deosebit de multe spații de depozitare pentru diferite obiecte – de exemplu, în consola centrală poate fi depozitată chiar și o tabletă, iar torpedoul este împărțit în mai multe compartimente. Buzunarele laterale de pe uși sunt atât de mari încât pot fi amplasate în ele fără probleme chiar și flacoane de 1,5 l.

carousel

EXACT DE CE AVEȚI NEVOIE

SPAȚIU INTERIOR FLEXIBIL

Tehnologie

Motor

Caracter hotărât cu o inimă puternică

Nou-dezvoltatele propulsoare Tivoli sunt deosebit de compacte, eficiente și fiabile. Motorul pe benzină 1.5 GDi-Turbo poate dezvolta 163 CP/5500 rpm, la un cuplu de 280 Nm/1500-4000 rpm. Motorul diesel e-XDi-160 poate livra o putere de 136 CP la 4000 rpm, respectiv un cuplu maxim de 324 Nm în intervalul de turații 1500–2500 rot/min. Astfel, motoarele Tivoli X150 garantează performanță optimă atât în traficul urban, cât și pe autostrăzi.

În plus, automobilul a obținut rezultate excelente la reducerea zgomotului și vibrațiilor. Astfel, cerințele și standardele înalte impuse de SsangYong au ca rezultat călătorii reconfortante și pline de plăcere.

carousel
carousel
carousel

Propulsie

Sistem AWD activ

Tracțiunea integrală inteligentă distribuie în mod automat forța de propulsie între punțile față și spate pentru optimizarea forței de tracțiune. Datorită componentelor perfect armonizate ale sistemului de tracțiune integrală și șasiului dezvoltat special pentru performanță offroad, SsangYong Tivoli prezintă o atitudine suverană atât pe drumuri, cât și în afara lor.

Sistem

Sistem SmartSteer

Alegeți una din trei setări pentru sensibilitatea direcției asistate. Astfel, dintre setările „Normal”, „Comfort” și „Sport” vă puteți alege modul ideal de control al direcției conform preferințelor individuale.

carousel
carousel

Siguranță

O bază puternică drept punct de plecare pentru siguranța cuprinzătoare.

Siguranță activă

Sisteme inteligente de siguranță TEHNOLOGIA LA PUTERE

Cu tehnologia DEEP CONTROL, siguranța perfectă este mai aproape ca niciodată. Fie că vă deplasați în oraș sau porniți în călătorii lungi, cu DEEP CONTROL calmul și siguranța la volan ating niveluri nemaiîntâlnite.

RCTA-i

Alertă și intervenție la traficul în spatele automobilului (RCTA-i)

Dacă sistemul RCTA-i detectează un vehicul care se apropie pe drum în timpul unei manevre de mers înapoi, acesta emite un avertisment sonor și acționează frâna pentru a opri automobilul și a reduce riscul coliziunii.

Alertă la traficul în spatele automobilului (RCTA)

Sistemul avertizează șoferul dacă detectează un obstacol în calea automobilului în timpul manevrelor de parcare sau mers înapoi.

daa

Alertă privind atenția șoferului (DAA)

DAA monitorizează încontinuu manevrele șoferului și dacă detectează semne ale condusului în stare de oboseală, emite un avertisment sonor și recomandă șoferului să facă o pauză pentru odihnă.

eaf

Funcție de asistare la ieșire din parcare (EAF)

La ieșirea din locul de parcare, EAF avertizează șoferul prin semnale acustice și prin afișarea pe ecran a unei pictograme de avertizare dacă din spate se apropie alt vehicul.

sda

Alertă privind distanța de siguranță (SDA)

SDA monitorizează permanent viteza și distanța și avertizează șoferul printr-un semnal acustic dacă distanța față de vehiculul din față scade sub distanța sigură de frânare.

7 airbaguri

7 AIRBAGURI

Siguranța pasagerilor constituie pentru noi cea mai mare prioritate. Datorită sistemului modern de airbaguri instalat la scaunul șoferului și la cele ale pasagerilor, Tivoli vă va proteja întreaga familie. Pe lângă airbagurile șoferului și pasagerului din față, airbagurile laterale la scaunele din față și airbagurile cortină care fac parte din echiparea standard, de la nivelul de echipare „DLX” Tivoli dispune și de airbag pentru genunchii șoferului.
STRUCTURĂ

71,4% din construcție este realizată din oțel de înaltă rezistență

Structura de rezistență a modelului Tivoli garantează rigiditate și siguranță maximă. Circa 40% din caroserie este fabricată dintr-un oțel avansat de foarte înaltă rezistență (AHSS). Pentru a minimiza urmările impactului în cazul unei coliziuni, elementele-cheie ale automobilului sunt întărite cu oțel format la cald, de 5 ori mai robust.

SIGURANȚĂ PE DRUM CU SISTEMELE DE ASISTARE A ȘOFERULUI

lkas,ldw

Sistem de asistență pentru menținerea pe banda de circulație (LKAS)

Sistemul LKAS monitorizează marcajele vopsite pe drum cu ajutorul camerei video frontale. Dacă detectează faptul că automobilul este pe cale să-și părăsească banda de circulație fără a fi semnalizat în prealabil, sistemul acționează automat sistemul electronic de direcție pentru a menține automobilul în banda respectivă.

 

Avertizare la părăsirea benzii de circulație (LDW)

ALDW avertizează șoferul dacă modulul camerei video frontale detectează părăsirea neintenționată a benzii de circulație.

AEBS, FCW

Sistem de frânare de urgență autonomă (AEBS)

Când detectează pietoni sau alte vehicule în calea planificată a automobilului, AEBS eliberează automat pedala de accelerație și acționează frâna pentru a reduce riscul unui accident grav.

 

Sistem de avertizare coliziune frontală (FCW)

Monitorizează viteza vehiculelor și distanța dintre acestea cu ajutorul camerelor video și al senzorilor radar și avertizează șoferul dacă există riscul unei coliziuni.

LCA, SDA

Asistență la schimbarea benzii de circulație (LCA)

Dacă șoferul începe manevra de schimbare a benzii când din spate se apropie cu viteză mare un alt vehicul la o distanță de sub 70 m, LCA avertizează șoferul printr-o lumină intermitentă în oglinda retrovizoare exterioară și avertisment sonor.

 

Alertă privind distanța de siguranță (SDA)

SDA monitorizează permanent viteza și distanța și avertizează șoferul printr-un semnal acustic dacă distanța față de vehiculul din față scade sub distanța sigură de frânare.

HBA

Asistent fază lungă (HBA)

HBA monitorizează farurile vehiculelor care se apropie din sens opus și blocul optic combinat al vehiculelor care se deplasează în fața automobilului și în funcție de acestea comută automat între faza lungă și faza de întâlnire a farurilor.

TSR

Sistem de recunoaștere a indicatoarelor rutiere (TSR):

Oferă informații privind traficul cum ar fi limitele de viteză, pentru siguranță maximă la volan.

FVSA

Alertă privind pornirea vehiculului din față (FVSA)

Atunci când vehiculul din față pornește din staționare, FVSA afișează un avertisment vizual și emite un semnal sonor.